PLAĆANJE I ISPORUKA

 

Naručene proizvode možete platiti na sljedeći način: 

 • INTERNET BANKARSTVO/OPĆA UPLATNICA

Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva ili putem opće uplatnice na šalteru banke, pošte, itd.

Podaci za uplatu su:

AQUA SUB d.o.o.

Ulica Grada Gospića 9, 21000 Split

IBAN: HR56 2402 0061 1011 4321 4

Model plaćanja: HR00

Poziv na broj: broj vaše narudžbe

Uplata se evidentira ručno nakon što postane vidljiva na našem transakcijskom računu. Evidenciju vršimo najmanje jednom dnevno svaki radni dan.

 • POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem je dostupno samo za kupce iz Hrvatske.

Ukoliko ste odabrali opciju plaćanja pouzećem, iznos ćete platiti gotovinom dostavljaču naručene robe. Ako za vrijeme dostave niste bili na adresi, dostavljač će vam ostaviti obavijest o primitku otkupne pošiljke te s tom obavijesti trebate otići do naznačenog poštanskog ureda u roku navedenom na obavijesti.

Za plaćanje pouzećem Hrvatskoj pošti plaća se naknada za prijenos novca sukladno važećem cjeniku dostupnom na njihovoj web stranici.

 • KARTICAMA

Putem MyPOS servisa prihvaćamo sljedeće kartice: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact. Prilikom plaćanja karticom, na sigurnoj stranici mypos.eu odabirete vrstu kartice kojom plaćate. Plaćanje karticom putem MyPOS servisa uplata se evidentira odmah.

 • AIRCASH

Putem AIRCASH mobilne aplikacije moguće je izvršiti sigurno plaćanje narudžbe. Prilikom plaćanja potrebno je slijediti upute i povezati se sa svojom aplikacijom.

 • PUTEM PayPal-a

 Što je PayPal? PayPal je servis za pružanje online usluge plaćanja i prijenosa novca. Za korištenje usluga PayPal-a potrebna je prethodna registracija na stranici www.paypal.com. Opcijom plaćanja putem PayPal-a uplata se evidentira odmah.

 

Dostava, rokovi isporuke i troškovi dostave

AQUA SUB isporuku vrši putem dostavnih službi GLS, DPD i Hrvatska pošta. Isporuka se vrši na području Republike Hrvatske, Europske unije i ostatka svijeta.

Unutar Republike Hrvatske, na području prve zone (veći gradovi i mjesta) rok za isporuku je 24 h, a u drugoj zoni (manji gradovi i mjesta te otoci) rok za isporuku je 48h.

Dostava za Republiku Hrvatsku se naplaćuje po cijeni od 5,50 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 40,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Besplatno preuzimanje narudžbe moguće je na adresi sjedišta AQUA SUB u Splitu.

Sve dostave izvan Republike Hrvatske naplaćuju se prema zonama kako slijedi:

Zona 1. uključuje zemlje: Slovenija, Poljska i Češka. Dostava se naplaćuje 8,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 60,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 2. uključuje zemlje: Austrija, Belgija, Bugarska, Danska, Estonija, Njemačka, Mađarska, Latvia, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Rumunjska i Slovačka. Dostava se naplaćuje 10,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 70,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 3. uključuje zemlje: Francuska, Italija, Portugal i Španjolska. Dostava se naplaćuje 15,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 75,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 4. uključuje zemlje: Bosna i Hercegovina, Finska, Grčka, Irska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Švedska, Švicarska, Turska i Ujedinjeno Kraljevstvo. Dostava se naplaćuje 20,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 90,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Za sve ostale zemlje, koje nisu obuhvaćene gore navedenim zonama, dostava se naplaćuje 30,00 eur.

AQUA SUB narudžbe isporučuje u roku od 3 radna dana nakon uplate ili same narudžbe u slučaju plaćanja pouzećem.

Ukoliko se narudžba nakon slanja vrati natrag Kupac je obavezan uplatiti iznos poštarine za ponovno slanje, čak iako je prethodno imao pravo na besplatnu poštarinu obzirom na visinu narudžbe.

 

Za bilo kakva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem e-maila: info@aquasub.net ili putem Kontakt obrazac.

 

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu