Jadranske spužve za njegu dječje kože

Najkvalitetnije Jadranske spužve pod nazivom Fina Silk prave su prirodne ljepote iz dubina našeg mora. Ove mekane luksuzne spužve savršene su za njegu osjetljive dječje kože. Prikladne su za korištenje od rođenja. Imaju veliku moć  upijanja, stvaraju luksuznu pjenu, nježne su teksture i pogodne za najosjetljiviju kožu. Idealne su za higijenu obzirom da imaju jako antibakterijsko i antialergijsko djelovanje. 

Prirodne morske spužve iz Jadranskog mora su najprirodniji i najbrižniji način čišćenja kože vaše bebe. Ove mekane luksuzne spužve savršene su za čišćenje osjetljive dječje kože. Prikladne su za korištenje od rođenja. Imaju veliku moć  upijanja, stvaraju luksuznu pjenu, nježne su teksture i prikladne za najosjetljiviju kožu.

Ove poluprerađene prirodne morske spužve za bebe dostupne su u veličinama:

XS: 9-10 cm 

S: 10-11 cm

 

Baby gift

Poklon paket za bebu ssadrži poluprerađenu morsku spužvu i ručno rađeni baby sapun. Sapun je prilagođen za nježnu bebinu kožu.

Dostupni mirisi su: lavanda, maslina, naranča.

Održavanje:

Kako bi vijek trajanja prirodne morske spužve bio što duži, nakon upotrebe, spužvu je potrebno dobro isprati mlakom vodom, ocijediti te ostaviti da se osuši prirodnim putem.