UVJETI KUPNJE

1. Opće odredbe

AQUA SUB d.o.o. (dalje: AQUA SUB) je vlasnik internetske stranice www.aquasub.net (dalje: web stranice). Općim uvjetima poslovanja regulira se korištenje usluga i sadržaja stranice.

Opći uvjeti poslovanja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike web stranice čime korisnici korištenjem web stranice pristaju na navedene uvjete i pravila.

U slučaju održavanja web stranice ili vanjskih okolnosti, moguće je da pristup na web stranicu ne bude moguć.

2. Kupac

Kupac je fizička ili pravna osoba koja se obvezuje na kupnju putem web stranice. Kupac je obavezan unijeti točne podatke prilikom registracije i narudžbe. Kupac mora imati poslovnu sposobnost.

 3. Prodaja proizvoda

Cijena je jasno istaknuta i predstavlja maloprodajnu cijenu izraženu u eurima, s uključenim PDV-om.

Minimalni iznos pojedinačne narudžbe nije definiran.

Popust je jasno naznačen te sadrži cijenu prije popusta i cijenu za vrijeme popusta. Kupon omogućuje kupnju s popustom ili drugim pogodnostima vlasnicima sigurnosnog koda. Kod se može dobiti kao nagrada za prethodnu kupnju te kao promotivni kod.

Fotografijama proizvoda nastojimo prikazati najrealniji izgled proizvoda, ali ne mora nužno odgovarati stvarnosti. Naši proizvodi rađeni su ručno i određena odstupanja će uvijek postojati.

U slučaju da zbog većeg broja narudžbi stanje proizvoda na skladištu nije dobro navedeno, postoji mogućnost da isti nakon obrade narudžbe ne bude dostupan. U tom slučaju obavijestit ćemo Kupca o manjku, o roku u kojem će biti raspoloživ te ponuditi izbor odustajanja od kupnje, čekanja do raspoloživosti proizvoda ili zamjene proizvoda raspoloživim proizvodom.

Zbog poslovanja putem interneta, ponuda Trgovine ažurira se i mijenja često i brzo. Zbog toga zna doći do nenamjernih pogrešaka. Molimo Vas da nas, ukoliko do njih dođe, o tome obavijestite na e-mail info@aquasub.net, a mi ćemo ih nastojati riješiti u što kraćem roku.

4. Načini plaćanja

Kupac bira ponuđene proizvode, koji se pohranjuju u košaricu i u svakom trenutku jasno je istaknut trenutni iznos narudžbe te je omogućeno dodavanje i micanje pojedinih artikala i količina. Kada je završio s biranjem proizvoda, nastavlja prema naručivanju.

Kupac može birati između više opcija plaćanja:

 • općom uplatnicom/internet bankarstvom, uplata se evidentira manualno, nakon vidljive uplate na transakcijskom računu AQUA SUB, a najmanje jednom dnevno svaki radni dan. Kupac je obavezan navesti broj narudžbe kako bi se uplata valjano evidentirala.
 • pouzećem, uplata se evidentira ručno, a najmanje jednom dnevno svaki radni dan. Napomena: Prilikom plaćanja pouzećem Hrvatska pošta naplaćuje proviziju za prijenos novca u iznosu od 1,83% od vrijednosti narudžbe odnosno najmanje 0,70 eur, te najviše 10,00 eur.
 • karticama, uplata se evidentira odmah. Prihvaćamo sljedeće kartice: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact. Prilikom plaćanja karticom, na sigurnoj stranici mypos.eu odabirete vrstu kartice kojom plaćate.

 • AIRCASH aplikacijom, uplata se evidentira odmah. Prilikom plaćanja potrebno je slijediti upute i povezati se sa svojom aplikacijom. 
 • PayPal-om, uplata se evidentira odmah. Za korištenje usluga PayPal-a potrebna je prethodna registracija na stranici www.paypal.com.

Evidencija o uplati vidljiva je Kupcu u detaljima korisničkog računa, te putem e-mail obavijesti.

AQUA SUB je Kupcu obvezan izdati račun. Narudžbenica je u elektronskom obliku spremljena na poslužitelju davatelja usluga.

5. Isporuka

AQUA SUB isporuku vrši putem dostavnih službi GLS, DPD i Hrvatska pošta. Isporuka se vrši na području Republike Hrvatske, Europske unije i ostatka svijeta.

Unutar Republike Hrvatske, na području prve zone (veći gradovi i mjesta) rok za isporuku je 24 h, a u drugoj zoni (manji gradovi i mjesta te otoci) rok za isporuku je 48h.

Dostava za Republiku Hrvatsku se naplaćuje po cijeni od 5,50 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 40,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Besplatno preuzimanje narudžbe moguće je na adresi sjedišta AQUA SUB u Splitu.

Sve dostave izvan Republike Hrvatske naplaćuju se prema zonama kako slijedi:

Zona 1. uključuje zemlje: Slovenija, Poljska i Češka. Dostava se naplaćuje 8,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 60,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 2. uključuje zemlje: Austrija, Belgija, Bugarska, Danska, Estonija, Njemačka, Mađarska, Latvia, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Rumunjska i Slovačka. Dostava se naplaćuje 10,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 70,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 3. uključuje zemlje: Francuska, Italija, Portugal i Španjolska. Dostava se naplaćuje 15,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 75,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 4. uključuje zemlje: Bosna i Hercegovina, Finska, Grčka, Irska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Švedska, Švicarska, Turska i Ujedinjeno Kraljevstvo. Dostava se naplaćuje 20,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 90,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Za sve ostale zemlje, koje nisu obuhvaćene gore navedenim zonama, dostava se naplaćuje 30,00 eur.

AQUA SUB narudžbe isporučuje u roku od 3 radna dana nakon uplate ili same narudžbe u slučaju plaćanja pouzećem.

Ukoliko se narudžba nakon slanja vrati natrag Kupac je obavezan uplatiti iznos poštarine za ponovno slanje, čak iako je prethodno imao pravo na besplatnu poštarinu obzirom na visinu narudžbe.

6. Odustajanje od kupnje i povrat proizvoda

AQUA SUB se obvezuje na pravilan i siguran način spakirati proizvode koje šalje kako bi se izbjegla oštećenja u dostavi. Ukoliko primijetite oštećenje paketa niste obavezni preuzeti paket.

Kupac ima pravo da u roku od 7 dana od dana preuzimanja naručenih proizvoda na e-mail adresu info@aquasub.net ili putem pošte poslati izjavu/poruku da odustaje od kupnje, pri čemu nije potrebno navesti razlog odustajanja. Za povrat kupljenih proizvoda u zakonskom roku za odustajanje od Ugovora dovoljna je poruka o odustajanju. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac može Ugovor jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, o  svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka mora obavijestiti AQUA SUB i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili na e-mail adresu info@aquasub.net, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora, predana u posjed.

Ako Kupac jednostrano raskine ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Kupca zaprimili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili odluku Kupca o jednostranom raskidu Ugovora.

Povrat novca za vraćene proizvode biti će izvršen na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu. U slučaju da Kupac pristane na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što roba bude vraćena AQUA SUB ili nakon što nam Kupac dostavi dokaz da nam je robu poslao nazad.

Kupljene proizvode potrebno je vratiti nekorištene i neoštećene u originalnoj ambalaži i u nepromijenjenoj količini osim u slučaju ako su proizvodi uništeni, bez ambalaže ili se njihova količina smanjila bez krivnje Kupca. Ako je paket kojim su stigli proizvodi do Kupca fizički oštećen, u njemu manjka sadržaj i paket je otvoren, Kupac treba započeti postupak reklamacije kod dostavljača paketa.

Troškove povrata robe snosi Kupac.

U slučaju dodatnih pitanja možete nas kontaktirati e-mailom: info@aquasub.net, telefonski na broj +385 (0)91 178 4218 ili putem Kontakt obrazac.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu