Opći uvjeti poslovanja

1. Opći uvjeti

Opći uvjeti poslovanja (u daljnjem tekstu: Uvjeti) sastavljeni su u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske te vrijede za kupce čije se prebivalište ili boravište nalazi na područku Republike Hrvatske. Uvjeti definiraju prava i obveze posjetitelja, korisnika i kupca te poslovni odnos između trgovca AQUA SUB d.o.o. (u daljnjem tekstu: AQUA SUB) te korisnika i kupca (u daljnjem tekstu: Kupca) proizvoda iz ponude internet trgovine (u daljnjem tekstu: Trgovina).

Naša web stranica je www.aquasub.net te istu uređuje AQUA SUB.

Korištenjem internet stranice www.aquasub.net (u daljnjem tekstu: web stranice) zbog kupovine ili prikupljanja informacija o proizvodima AQUA SUB, potvrđujete da ste upoznati i suglasni s primjenom ovih Uvjeta. Ako niste suglasni s ovim Uvjetima, nemojte koristiti web stranicu www.aquasub.net u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Pristupom na web stranicu i korištenjem stranice svaki korisnik se obvezuje poštivati ove Uvjete i pristaje da se na njega primjenjuju odredbe ovih Uvjeta.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete, molimo da se obratite na e-mail adresu info@aquasub.net

AQUA SUB se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

2. Kupac

Kupac je fizička ili pravna osoba koja se obveže na kupnju putem web stranice. Kupac je obavezan unijeti točne podatke prilikom registracije i narudžbe. Kupac mora imati poslovnu sposobnost.

3. Dostupnost informacija

Trgovac se obvezuje Kupcu uvijek osigurati sljedeće informacije:

 • Poslovni identitet – ime i mjesto obavljanja poslovne djelatnosti te broj registra,
 • kontakt podatke za brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail, telefon),
 • osnovne karakteristike proizvoda ili usluge,
 • dostupnost – svaki proizvod ili usluga koja se nudi na AQUA SUB Trgovini trebao bi biti dostupan u razumnom roku,
 • uvjete isporuke proizvoda ili izvršenja usluge – način rada, mjesto i datum isporuke,
 • sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno definirane i dodatni troškovi moraju biti prikazani – ako uključuju poreze i troškove prijevoza, način plaćanja i dostave, vrijeme valjanosti ponude,
 • razdoblje unutar kojeg je moguće odustati od ugovora te uvjeti za povlačenje ukoliko kupac želi vratiti proizvod,
 • pojašnjenje procesa oko pritužbi uključujući pojedinosti o kontakt osobi ili odjelu za kontakte s kupcima.

4. Prodaja proizvoda

Cijena je jasno istaknuta i predstavlja maloprodajnu cijenu izraženu u eurima, s uključenim PDV-om.

Minimalni iznos pojedinačne narudžbe nije definiran.

Popust je jasno naznačen te sadrži cijenu prije popusta i cijenu za vrijeme popusta. Kupon omogućuje kupnju s popustom ili drugim pogodnostima vlasnicima sigurnosnog koda. Kod se može dobiti kao nagrada za prethodnu kupnju te kao promotivni kod.

Fotografijama proizvoda nastojimo prikazati najrealniji izgled proizvoda, ali ne mora nužno odgovarati stvarnosti. Naši proizvodi rađeni su ručno i određena odstupanja će uvijek postojati.

U slučaju da zbog većeg broja narudžbi stanje proizvoda na skladištu nije dobro zavedeno, postoji mogućnost da isti nakon obrade narudžbe ne bude dostupan. U tom slučaju obavijestit ćemo Kupca o manjku, o roku u kojem će biti raspoloživ te ponuditi izbor odustajanja od kupnje, čekanja do raspoloživosti proizvoda ili zamjene proizvoda raspoloživim proizvodom.

Zbog poslovanja putem interneta, ponuda Trgovine ažurira se i mijenja često i brzo. Zbog toga zna doći do nenamjernih pogrešaka. Molimo Vas da nas, ukoliko do njih dođe, o tome obavijestite na e-mail info@aquasub.net, a mi ćemo ih nastojati riješiti u što kraćem roku.

5. Cijene

Internet cijena se odnosi na sve članove Trgovine. Član postaje svatko s registracijom u internet trgovini. Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito napisano drugačije. Cijene ne sadrže troškove dostave. Cijene vrijede samo za elektronsku narudžu proizvoda putem Trgovine. Cijene su važeće u vrijeme ispunjavanja narudžbenice i imaju unaprijed određenu vrijednost. Cijene vrijede u slučaju plaćanja putem navedenih metoda plaćanja u članku br. 6 ovih Uvjeta.

6. Načini plaćanja

Kupac bira ponuđene proizvode, koji se pohranjuju u košaricu i u svakom trenutku jasno je istaknut trenutni iznos narudžbe te je omogućeno dodavanje i micanje pojedinih artikala i količina. Kada je završio s biranjem proizvoda, nastavlja prema naručivanju.

Kupac može birati između više opcija plaćanja:

 • OPĆOM UPLATNICOM / INTERNET BANKARSTVOM – uplata se evidentira manualno, nakon vidljive uplate na transakcijskom računu AQUA SUB, a najmanje jednom dnevno svaki radni dan. Kupac je obavezan navesti broj narudžbe kako bi se uplata valjano evidentirala.
 • POUZEĆEM – uplata se evidentira ručno, a najmanje jednom dnevno svaki radni dan.

Napomena: Prilikom plaćanja pouzećem Hrvatska pošta naplaćuje proviziju za prijenos novca sukladno važećem cjeniku dostupnom na njihovoj web stranici. PLAĆANJE POUZEĆEM JE DOSTUPNO SAMO KUPCIMA SA ADRESOM U HRVATSKOJ.

 • PUTEM KARTICA

Putem MyPOS servisa prihvaćamo sljedeće kartice: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Union Pay, JCB, Bancontact. Prilikom plaćanja karticom, na sigurnoj stranici mypos.eu odabirete vrstu kartice kojom plaćate. Plaćanje karticom putem MyPOS servisa uplata se evidentira odmah.

 • AIRCASH

Putem AIRCASH mobilne aplikacije moguće je izvršiti sigurno plaćanje narudžbe. Prilikom plaćanja potrebno je slijediti upute i povezati se sa svojom aplikacijom.

 • PUTEM PayPal-a

Što je PayPal? PayPal je servis za pružanje online usluge plaćanja i prijenosa novca. Za korištenje usluga PayPal-a potrebna je prethodna registracija na stranici www.paypal.com. Opcijom plaćanja putem PayPal-a uplata se evidentira odmah.

Evidencija o uplati vidljiva je Kupcu u detaljima korisničkog računa te putem e-mail obavijesti.

AQUA SUB je Kupcu obvezan izdati račun. Narudžbenica je u elektronskom obliku spremljena na poslužitelju davatelja usluga.

Sva plaćanja se vrše u Eurima (EUR). Ako koristite načine plaćanja izvan ove valute, imajte na umu da će vam banka možda naplatiti zasebnu naknadu za pretvorbu valute ili iznos terećenja može biti nešto veći zbog razlike u tečaju. Plaćanje će biti obrađeno u eurima na mjestu narudžbe.

7. Registracija

Da biste koristili AQUA SUB Trgovinu možete i ne morate dovršiti proces registracije.

Registracija Kupcu omogućava čuvanje započetih narudžbi i naknadni pregled poslanih narudžbi.

8. Narudžba i kupnja

Narudžba

Po zaprimanju narudžbe Kupac od AQUA SUB putem elektronske pošte prima obavijest da je narudžba zaprimljena. U roku jednog sata od primanja poruke elektronskom poštom Kupac ima pravo odustati od narudžbe bez posljedica. Osim otkazivanja narudžbe, Kupac može i promijeniti sadržaj narudžbe (količine ili vrstu proizvoda). Kupcu su dostupni podaci na njegovom računu o statusu i količini narudžbe.

Potvrda narudžbe

Ako Kupac ne opozove ili promijeni narudžbu, ista odlazi na daljnju obradu. AQUA SUB po primitku narudžbu pregleda, provjeri dostupnost naručenih proizvoda i narudžbu potvrđuje ili odbija u slučaju problema dostupnosti proizvoda. AQUA SUB može zbog provjere podataka ili točnosti narudžbe kontaktirati Kupca telefonskim putem. Po potvrdi narudžbe AQUA SUB obavještava Kupca o predviđenom roku dostave.

Ugovor o kupnji naručenih proizvoda između AQUA SUB i Kupca je sklopljen (zaključen) u trenutku kada narudžba bude potvrđena (Kupac prima e-poštu o statusu potvrđene narudžbe). Od tog trenutka, sve cijene su fiksne i primjenjuju se na AQUA SUB kao i na potrošača.

Ugovor o kupnji

AQUA SUB korisniku koji kupi proizvod iz Trgovine izdaje račun u pisanom obliku s jasno vidljivim troškovima. Ugovor o kupnji pohranjen je u elektronskom obliku na računalu AQUA SUB i dostupan je Kupcu u svakom trenutku na njegovom korisničkom računu. Ugovor o kupnji je napisan na hrvatskom jeziku.

9. Isporuka

AQUA SUB isporuku vrši putem dostavnih službi GLS, DPD i Hrvatska pošta. Isporuka se vrši na području Republike Hrvatske, Europske unije i ostatka svijeta.

Unutar Republike Hrvatske, na području prve zone (veći gradovi i mjesta) rok za isporuku je 24 h, a u drugoj zoni (manji gradovi i mjesta te otoci) rok za isporuku je 48h.

Dostava za Republiku Hrvatsku se naplaćuje po cijeni od 5,50 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 40,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Besplatno preuzimanje narudžbe moguće je na adresi sjedišta AQUA SUB u Splitu.

Sve dostave izvan Republike Hrvatske naplaćuju se prema zonama kako slijedi:

Zona 1. uključuje zemlje: Slovenija, Poljska i Češka. Dostava se naplaćuje 8,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 60,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 2. uključuje zemlje: Austrija, Belgija, Bugarska, Danska, Estonija, Njemačka, Mađarska, Latvia, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Rumunjska i Slovačka. Dostava se naplaćuje 10,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 70,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 3. uključuje zemlje: Francuska, Italija, Portugal i Španjolska. Dostava se naplaćuje 15,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 75,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Zona 4. uključuje zemlje: Bosna i Hercegovina, Finska, Grčka, Irska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Švedska, Švicarska, Turska i Ujedinjeno Kraljevstvo. Dostava se naplaćuje 20,00 eur s uključenim PDV-om. Za narudžbe iznad 90,00 eur dostava se ne naplaćuje.

Za sve ostale zemlje, koje nisu obuhvaćene gore navedenim zonama, dostava se naplaćuje 30,00 eur.

AQUA SUB narudžbe isporučuje u roku od 3 radna dana nakon uplate ili same narudžbe u slučaju plaćanja pouzećem.

Ukoliko se narudžba nakon slanja vrati natrag Kupac je obavezan uplatiti iznos poštarine za ponovno slanje, čak iako je prethodno imao pravo na besplatnu poštarinu obzirom na visinu narudžbe.

10. Odustajanje od kupnje i povrat proizvoda

AQUA SUB se obvezuje na pravilan i siguran način spakirati proizvode koje šalje kako bi se izbjegla oštećenja u dostavi. Ukoliko primijetite oštećenje paketa niste obavezni preuzeti paket.

Kupac ima pravo da u roku od 7 dana od dana preuzimanja naručenih proizvoda na e-mail adresu info@aquasub.net ili putem pošte poslati izjavu/poruku da odustaje od kupnje, pri čemu nije potrebno navesti razlog odustajanja. Za povrat kupljenih proizvoda u zakonskom roku za odustajanje od Ugovora dovoljna je poruka o odustajanju. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac može Ugovor jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, o  svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka mora obavijestiti AQUA SUB i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili na e-mail adresu info@aquasub.net, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora, predana u posjed.

Ako Kupac jednostrano raskine ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Kupca zaprimili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili odluku Kupca o jednostranom raskidu Ugovora.

Povrat novca za vraćene proizvode biti će izvršen na isti način na koji je Kupac izvršio uplatu. U slučaju da Kupac pristane na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što roba bude vraćena AQUA SUB ili nakon što nam Kupac dostavi dokaz da nam je robu poslao nazad.

Kupljene proizvode potrebno je vratiti nekorištene i neoštećene u originalnoj ambalaži i u nepromijenjenoj količini osim u slučaju ako su proizvodi uništeni, bez ambalaže ili se njihova količina smanjila bez krivnje Kupca. Ako je paket kojim su stigli proizvodi do Kupca fizički oštećen, u njemu manjka sadržaj i paket je otvoren, Kupac treba započeti postupak reklamacije kod dostavljača paketa.

Troškove povrata robe snosi Kupac. U slučaju dodatnih pitanja možete nas kontaktirati e-mailom: info@aquasub.net,  telefonski na broj +385 (0)91 178 4218 ili putem Kontakt obrazac

11. Sigurnost

AQUA SUB upotrebljava tehnološka i organizacijska sredstva za zaštitu prijenosa i spremanje osobnih podataka te plaćanja. U tu svrhu upotrebljava se 128-bitni SSL certifikat, kojeg je izdala za to ovlaštena organizacija. Za sigurnost je odgovoran također i Kupac na način da brine za sigurnost svog korisničkog imena i lozinke te za programsku i antivirusnu zaštitu svog računala.

AQUA SUB ne bilježi broj vaše kartice niti pohranjuje transakcijske podatke, već za naplatu kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene financijske institucije, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

AQUA SUB u Trgovini ne preuzima narudžbu od nekoga za koga sumnja da je dijete osim ako ima pismenu dozvolu roditelja ili staratelja. AQUA SUB ne nudi u internet trgovini dostup do proizvoda koji su štetni za djecu. AQUA SUB bez pismene dozvole roditelja ili skrbnika neće spremati nikakve osobne podatke od djece ili trećih osoba osim ako nisu dobiveni od roditelja ili skrbnika. Svaka komunikacija s djecom biti će primjerena njihovoj dobi i neće iskorištavati pomanjkanje iskustva i lojalnost djece.

12. Politika privatnosti

Dio ovih Uvjeta je Politika privatnosti, koja je dostupna na web stranici.

13. Odgovornost

AQUA SUB se trudi osigurati ažurnost i točnost informacija objavljenih na svojim stranicama. Unatoč tome, svojstva proizvoda, vrijeme isporuke ili cijene, mogu se promijeniti tako brzo da trgovac ne uspije ispraviti podatke na web stranici pravovremeno. U tom slučaju će Kupac biti obaviješten o promjenama i omogućiti će mu da odustane od Ugovora ili zamijeniti naručeni proizvod. Iako AQUA SUB nastoji pružiti točne slike o prodajim artiklima, sve snimljene fotografije su simbolične. Fotografije ne jamče svojstva proizvoda. AQUA SUB od trenutka slanja pošiljke s naručenim proizvodima ne odgovara dostavnoj službi za oštećenja, uništenje, gubitak, manjak sadržaja u pošiljci i otvaranje pošiljke. U navedenim primjerima Kupac se mora obratiti dostavnoj službi i započeti postupak reklamacije. AQUA SUB će zajedno sa dostavnom službom učiniti sve da se reklamacija riješi u najkraćem mogućem roku.

14. Mišljenja korisnika

Mišljenja, komentari i ocjene proizvoda koje daju Kupci ili posjetitelji web stranice dio su funkcionalnosti Trgovine i namijenjeni su korisničkoj zajednici. AQUA SUB ne odgovara za sadržaj mišljenja, komentara i ocjena proizvoda koje daju Kupci ili posjetitelji te se odriču bilo kakve odgovornosti koja proizlazi iz tih informacija. AQUA SUB mišljenja, komentare i ocjene prije objave pregleda i odbaci ona koja su očite neistine, koja su uvredljiva, dovodi ostale posjetitelje i korisnike u zabludu, koja su opscena ili po mišljenju AQUA SUB ne nude nikakvu korist. S objavom mišljenja, komentara ili ocjena Kupac ili posjetitelj dozvoljava AQUA SUB upotrebu ili objavu cijelog ili djelomičnog djela u svim elektronskim ili drugim medijima bez vremenskog ili nekog drugog ograničenja, ako su isti u poslovnom interesu AQUA SUB. To uključuje i objavu na oglasima ili druge vrste komunikacija. Autor mišljenja, komentara ili ocjene garantira da je vlasnik materijalnih i moralnih autorskih prava za napisana mišljenja, komentare i ocjene te da ih besplatno i vremenski neograničeno prepušta AQUA SUB.

15. Zaštita osobnih podataka na internet stranicama

AQUA SUB je svjesna činjenice da su mnogi potrošači i ostali korisnici koji posjećuju naše web stranice zabrinuti za podatke koje su dostavili on-line, te se pitaju kako se isti čuvaju i koriste. AQUA SUB poštuje privatnost i štiti osobne podatke svojih korisnika, zaposlenika, poslovnih partnera ili drugih osoba s kojima ostvaruje poslovnu suradnju, a čije osobne podatke prikuplja i obrađuje u svom svakodnevnom poslovanju. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni i za koje smo dobili suglasnost korištenja. Ne zahtjevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo Vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka nego što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našoj stranici.

Osobne podatke prvenstveno prikupljamo sukladno važećem zakonu i u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine. Sve to  kako bismo Vam mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, uključiti Vas u sudjelovanje u nagradnim igrama te obavijestiti pobjednika, poslati publikacije, brošure i druge promidžbene materijale te odgovoriti na Vaša pitanja ili savjete. AQUA SUB ne sakuplja podatke maloljetnih osoba. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete bilo kakve osobne podatke o sebi, što uključuje Vaše ime, prezime, adresu prebivališta, broj telefona ili e-mail adresu. Prenošenje osobnih podataka od strane maloljetnika ne bi se smjelo odvijati bez odobrenja roditelja ili skrbnika. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na pobudu maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, AQUA SUB izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta. U svako doba možete zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Na Vaš zahtjev možemo ažurirati, ispraviti, prenijeti ili izbrisati podatke koje ste nam ranije odobrili (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka) ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

16. Tajnost podataka

AQUA SUB se obvezuje kako osobne podatke neće učiniti dostupnim trećim osobama, objavljivati niti davati trećim osobama na korištenje bez prethodne suglasnosti Kupca na kojega se odnose osobni podaci. Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovoj web stranici Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili. Podatke koji se pristupom na web stranici automatski bilježe, a nisu osobni podaci (uključujući, ali ne isključivo, vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) AQUA SUB ima pravo koristiti u statističke svrhe radi ocjene posjećenosti web stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

17. Odašiljanje poruka elektronskom poštom

Kada AQUA SUB šaljete e-mail poruku s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom ili putem kontakt obrasca koji nam dostavljate e-mailom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva. Ukoliko AQUA SUB ne može odgovoriti  na Vaša  pitanja poslana mailom tražiti će Vas prethodnu suglasnost kako bi Vaš e-mail poslali drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na Vaša pitanja. Svi djelatnici AQUA SUB i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

18. Prigovor i sporovi

AQUA SUB poštuje postojeće Zakone o zaštiti potrošača. AQUA SUB ima uspostavljen učinkoviti sustav rješavanja prigovora, pritužbi te osobu zaduženu za kontakt s korisnicima putem elektronske pošte ili telefona. Kupac se može obratiti na e-mail adresu info@aquasub.net.Sukladno Zakonu, odgovor na prigovor Kupca dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. AQUA SUB je svjestan osnovne značajke potrošačkog spora, sudskih sporova te njegove asimetrije između ekonomske vrijednosti zahtjeva i troškova nastalih u rješavanju spora. To je jedna od glavnih prepreka za Kupca da ne pokrene postupak pred sudom. Dakle, AQUA SUB će tražiti najbolji način za rješavanje bilo kakvih nesuglasica mirnim putem.Za sve eventualne sporove nadležan je Trgovački sud u Splitu. Svi odnosi i prava koji nisu obuhvaćeni ovim Uvjetima propisani su Zakonom o obveznim odnosima, Zakonom o elektronskom tržišnom poslovanju i Zakonom o zaštiti potrošača.

19. Promjene u Općim uvjetima poslovanja

AQUA SUB u slučaju promjene Uvjeta koji uređuju poslovanje Trgovine, sigurnost podataka i druga područja koja su u vezi s poslovanjem Trgovine te da u slučaju promjene poslovne politike mijenja ili dopunjuje Opće uvjete poslovanja, o istom će obavijestiti korisnike i posjetitelje stranice www.aquasub.net. Sve promjene počinju vrijediti istekom osmodnevnog roka od dana objave promjena ili dopuna. Ako je promjena nužna zbog usklađivanja s propisima i zakonima ona može početi biti važeća i u roku kraćem od navedenog.Kupac koji se ne slaže s promjenama ili dopunama može u roku od 8 dana otkazati svoju registraciju jer nakon 8 dana to više nije moguće. Otkaz registracije radi se tako da se AQUA SUB pošalje pisana izjava o otkazu.

Želimo Vam uspješnu kupovinu na www.aquasub.net!

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu